Boli de fiere, simptome, diagnostic

Boli de fiere, pareri forum 2021

Dr Ditoiu AV, medic gastroenterolog – hepatolog spitalul Fundeni Bucuresti

SI EU AM AMAR PE LIMBA DURERI IN DREAPTA SI DIAREEA CARE MA OMOARA EFECTIV…….CE SA FAC? M-AM OPERAT ACUM 5 ANI DE ATUNCI VIATA E UN COSMAR ,DATORITA DIAREEI M-AM ANEMIAT

Aveti pe acest site regimul dupa operatia de colecist; se tine regim si se iau medicamente antispastice

De ce unii dupa operatia de fiere nu au nimic acest sindrom postcolecistectomie ,iar eu si multi alti care ii cunosc avem probleme,diaree,dureri,crampe,si amar pe limba?
Neavand fierea e posibil sa se intoxice organismul de la acest lichid oribil daca am senzatia de amar pe limba? ce fenomen duce la aceasta amarala?

Nu toti oamenii sunt la fel, nu toti faca ceeasi boala si nici nu au aceleasi simptome dupa o operatie, inclusiv cea de scoatere a fierii. Dvs aveti o anumita structura a organismului si psihica, si ati facut aceasta.. problema.

Amarul in gura vine de la fierea care trece anormal in stomac si esofag

Buna ziua,am si eu nevoie de putin ajutor.Sunt operata de fiere de o luna si trei saptamani si de vreo doua saptamani am inceput din nou sa am dureri sub coasta cam in aceeasi zona unde ma durea inainte de operatie,asta inseamna ca am sindrom postcolecistectomie sau poate fi altceva?Si daca da,sindromul acesta poate fi tratat sau ramai cu el toata viata?

Poate fi sindrom postcolecistectomie sau altceva.

Se face tratament si mai ales se tine regim alimentar. Durata sindromului poate fi de mai multi ani

Mam operat in urma cu 3 luni si ma simt binisor mai am dureri in dreapta dar nu tot timpul,dar dupa operatie ma doare acuma in partea stanga,am fost la medic si mia zis ca trebuie sa mananc kiwi,dar eu nu mai pot de durere,se mai intampla asa ceva la pers care sau operat????si mai am o intrebare e normal cand tusesti cand stranuti cand razi etc sa te doara???parca ma tine ceva si nu imi da voie sa fac toate astea.

Nu stiunimic despre  regimul cu kiwi; ;  dupa operatie pot sa apara dureri, uneori  chiar cand tusesti sau razi.

Miam scos fierea acum 3 ani timp de 3 luni am tinit regim iar pe urma am mancat orice nu am avut dureri deloc acum am anceput iar sa am dureri ca si anainte de mias scoate fierea am fost intermata 17 zile si miam facut tratament prin perfuzii acum ma simt mai binedar dupa o perioada asa de mare am anceput iar sa fac crize de ficat stiu ca am facut si gastrita dar de ce ma doare iar ficatu??

Pentru a asti cauza durerilor – ficat, gastrita sau altceva, mergeti la un medic gastroenterolog din zona dvs pentru o evaluare corecta, directa.

Buna , ma numesc daniela am 31 de ani , traiesc de 12 ani in germania , sant si eu operrata de fiere de 4 zile , acum sant acasa , in spital a fost nasol am fost operata endoscopic, gazele acelea sant f nasole,  cum sa ma hranesc dupa operatie ?

Aveti regimul pe acest site

Sotului meu i s-a spus ca are la fiere o piatra de 9,6mm si a fost propus pentru operatie din nefericire operatia nu a putut fi finalizata caci a pierdut pulsul pentru cateva secunde iar medicii au renuntat la a mai face operatia ;am citit ca se poate elimina acea piatra band seara o cantitatae de 200ml ulei de masline si aceeasi cantitate de zeama de lamaie,amestecate si impartite in 4 parti egale,baute la fiecare jumatate de ora. poate fi acest scurt procedeu benefic si poate elimina acea piatra?

Nu cunosc aceasta metoda, dar uleiul creste puterea de contractie a fierii, si este posibila mobilizarea pietrei cu eliminarea ei sau.. blocarea canalului cistic cu icter mecanic.

Dupa operatie de eliminare de fiere , este cumva afectata viata sexuala . scade apetitul pentru sex

Nu

 

Dr Ditoiu Alecse- Valerian, medic gastroenterolog și hepatolog 0758751841

Dr Ditoiu Alecse Valerian,absolvent al Facultatii de Medicina cu "magna cum laude", sef de promotie (media generala 10), specializat in gastroenterologie, hepatologie, boli interne, endoscopie digestiva – colonoscopie in Romania, Olanda si Franta, doctor in medicina, in prezent gastroenterolog la clinica Sante Bucuresti. Secretariat 0758751841
Peste 37 de ani de experienta medicala cu 150. 000 de consultatii medicale, 65.000 endoscopii digestive superioare si 20.000 de colonoscopii

Articole similare

2 comentarii

  1. Minea Ioana spune:

    Am balonare, eructatii, sensibilitate la consum legume, fructe, oua, lapte , stari de greata , de la ce poate fi?

    1. Aveti un articol cu cauzele simptomelor pe site
      Cu stima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *