Copyrigt

Termeni si conditii

Materialele postate sunt originale, fiind proprietatea autorului, si reprezinta punctul sau de vedere profesional, neimplicand in vre-un fel institutiile unde este angajat sau organizatiile din care face parte

 • Institutul Clinic Fundeni Bucuresti
 • Universitatea de de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti
 • Asociatia Romana pentru Studiul Ficatului.

CONDITII DE UTILIZARE A INFORMATIILOR DE CATRE PACIENTI

 1. Acest site se adreseaza bolnavilor.
 2. Scopul este de a-i informa referitor la bolile sau simptomele lor, si nu de a inlocui, verifica sau modifica recomandarile consultului medical, care este indispensabil pentru un diagnostic corect si complet.
 3. Orice tip de tratament medical trebuie prescris doar de catre medic, referirile la tratament postate pe site fiind doar informative.
 4. Utilizarea medicamentelor din proprie initiativa, este sub responsabilitatea exclusiva a pacientului, exonerand de resposabilitate orice structura medicala, inclusiv acest site. Utilizatorii sunt singurii responsabili de modalitatea de intelegere , non-intelegere, utilizarea sau neutilizarea informatiilor de pe despreboli.ro.
 5. Atentionam ca orice decizie asupra starii de sanatate luata pe baza informatiilor generale (web, presa, tv, telefon, etc), fara consultarea directa medicala, este potential periculoasa pentru propria sanatate, putand intarzia, uneori ireversibil, diagnosticul si tratamentul bolii.
 6. In cazul in care considerati ca simptomele dvs reprezinta o urgenta medicala, este recomandabil sa sunati medicul dvs sau un serviciu de urgenta!
 7. Intarzierea diagnosticului si autotratamentul pot fi uneori fatale!Utilizarea acestui site, inseamna implicit acceptarea conditiilor mentionate. Daca nu acceptati aceste conditii, nu utilizati informatiile de pe acest site.
 8. Modificarea termenilor si conditiilor site-ului poate fi facuta oricand de catre proprietar, noua versiune fiind valabila odata cu postarea pe site.

PRELUAREA DE MATERIALE DE PE SITE

Acest site este destinat pacientilor, pentru utilizare personala, non-comerciala.

Toate materialele postate se supun legilor privitoare la dreptul de proprietate intelectuala.

Continutul acestui site se afla sub protectia drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe).

Este interzisa modificarea, copierea, distribuirea, transmiterea, reproducerea, publicarea, inregistrarea/licentierea, creearea de texte derivate, transferul sau vanzarea oricarei informatii postate pe site, fara acceptul scris prealabil al proprietarului site-ului.

Preluarea materialelor pe alte site-uri se poate face in urmatoarele conditii:

1. Existenta acceptului de preluare din partea autorului. Acest accept se poate obtine prin postarea solicitarii la “comment” la aceasta pagina

2. Se poate prelua titlul si maximum trei fraze din material, urmat obligatoriu de link functional catre sursa de preluare; acest link nu trebuie sa fie NON – INDEXABIL de Google.

3. Citarea continutului site-ului se poate face tot in conditiile de la punctul 2 – link functional indexabil de Google

Va multumesc pentru intelegere.

Realizator clinicagastroenterologie.ro

Dr Ditoiu Alecse Valerian Spitalul Fundeni Clinica Medicala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *