Uncategorized

Ce gasiti pe site

 Dr Ditoiu Alecse Valerian gastroenterolog spitalul Fundeni

Acest site se adreseaza in special pacientilor fara studii medicale – de aceea folosesc un limbaj accesibil, mai … popular

Scopul acestui site NU este de consult, recomandari medicale de explorari, regim sau tratament pe net, fapt interzis prin lege – articolul 31 din Codul deontologic medical interzice consultul medical la distanta (cum  este cel de pe net) datorita riscului mare de eroare – vezi foto. De aceea veti vedea ca nici nu fac recomandari referitoare strict la un caz medical, ci doar recomandari generale.

Scopul site-ului este de a oferi  informatii referitoare la boli , informatii teoretice care se pot aplica sau nu la un anumit caz real.

Daca ati accesat site-ul avand o problema de sanatate nerezolvata si doriti opinia noastra personalizata la problema dvs, va puteti programa pentru consult sau internare in spital (acesta fiind al doilea obiectiv al site-ului – promovarea serviciilor medicale pe care le oferim)

Daca ati accesat site-ul pentru o problema de medicala si nu ati gasit date teoretice despre ea pe site, puteti gasi prezentari de cazuri medicale in forumurile specifice fiecarui articolSite-ul nu are scopul de a inlocui, verifica sau modifica recomandarile consultului medical al medicilor dvs, consultul medical fiind indispensabil pentru un diagnostic corect si complet.

Pe site nu se ofera evaluari medicale, consultatii, sau indicatii de tratament pe site, acesta nefiind abilitat pentru acest fel de activitate medicala. Sansa de diagnostic corect fara consultul bolnavului este de maximum 70%, deci recomandarile medicale pe net risca sanatatea sau viata bolnavului si, desigur reputatia medicului.  Pentru consult virtual – pe net-puteti apela la alte site-uri, iar pentru consult in centrul privat va puteti  programa aici

Orice tip de tratament medical trebuie prescris doar de catre medicul care consulta bolnavul, referirile la tratament postate pe site fiind doar informative.

Utilizarea medicamentelor din proprie initiativa, este sub responsabilitatea exclusiva a pacientului, exonerand de resposabilitate orice structura medicala, inclusiv acest site. Utilizatorii sunt singurii responsabili de modalitatea de intelegere , non-intelegere, utilizarea sau neutilizarea informatiilor de pe www.hepatite.ro.

Atentionam ca orice decizie asupra starii de sanatate luata pe baza informatiilor generale (web, presa, tv, telefon, etc), fara consultarea directa medicala, este potential periculoasa pentru propria sanatate, putand intarzia, uneori ireversibil, diagnosticul si tratamentul bolii.

In cazul in care considerati ca simptomele dvs reprezinta o urgenta medicala, este recomandabil sa sunati medicul dvs sau un serviciu de urgenta !!! Intarzierea diagnosticului si auto-tratamentul pot fi uneori fatale!

Utilizarea acestui site, inseamna implicit acceptarea conditiilor mentionate.

Daca nu acceptati aceste conditii, nu utilizati informatiile de pe acest site.

Modificarea termenilor si conditiilor site-ului poate fi facuta oricand de catre proprietar, noua versiune fiind valabila odata cu postarea pe site (data ultimei editari).

Va multumim pentru intelegere

Dr AV Ditoiu, medic specialist medicina interna si gastroenterologie Spitalul Fundeni Clinica medicala

Daca datele de pe site nu v-au lamurit, si doriti o programare la un consult medical, il puteti solicita la 0758 751 841 sau completand formularul de mai jos

Calendar is loading...
Powered by Booking Calendar
- Zile de consultatie
captcha

Dr Ditoiu Alecse- Valerian, medic gastroenterolog și hepatolog 0758751841

Dr Ditoiu Alecse Valerian,absolvent al Facultatii de Medicina cu "magna cum laude", sef de promotie (media generala 10), specializat in gastroenterologie, hepatologie, boli interne, endoscopie digestiva – colonoscopie in Romania, Olanda si Franta, doctor in medicina, in prezent gastroenterolog la clinica Sante Bucuresti. Secretariat 0758751841
Peste 37 de ani de experienta medicala cu 150. 000 de consultatii medicale, 65.000 endoscopii digestive superioare si 20.000 de colonoscopii

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *